• Send e-mail

Prostoria na Salone del Mobile 2017 objavljeno 2017-04-13

Ove godine Salone del Mobile bio je posebno značajan za prostoriu. Nakon višegodišnjeg rada na razvoju predstavili smo liniju fotelja pod nazivom Trifidae, novi iskorak u našoj kolekciji.


Kao i svake godine, privukli smo mnogo pažnje već postojećih kupaca kojih je diljem svijeta već preko 500, kao i novih koji su iskoristili priliku da na najvećem događaju godine upoznaju nove trendove.

Od bjeline I čistoće prezentacije na štandu, dizajniranom u skladu s novim katalogom koji je izašao početkom godine,

odskače jedino nova, pomalo ekstravagantna obitelj fotelja Trifidae...Radi se o liniji fotelja, napravljenih od tri dijela, specifičnih trokutastih oblika. Glavni fokus je na središnjem dijelu fotelje koji produžujući se u rukonaslone obgrljuje tijelo korisnika prilikom sjedenja. Bočne stranice svakog dijela fotelje stvaraju dojam rastvaranja latica cvijeta. Obitelj se za sada sastoji od četiri modela; male fotelje, fotelje s visokim naslonom, fotelje sa širokim visokim naslonom I taburea, na bazama od poliranog lijevanog aluminija ili presvučenih drvetom.

Fotelje su prezentirane u 3 različite boje, čime je naglašena trodjelna konstrukcija.Ili u jednobojnoj varijanti u kojoj dijeluje ozbiljnije s naglašenom siluetom.
Dizajn Trifidae potpisuje Numen/For Use.