• Send e-mail

Arhitekti s Kosova posjetili Kvadrinu proizvodnju objavljeno 2012-10-23

23. listopada 2012. - Grupa arhitekata s Kosova posjetila je tvornicu Kvadre u Svetom Križ Začretju gdje su im predstavljeni proizvodno - tehnološki kapaciteti, kao i kolekcija ojastučenog namještaja Kvadra Designa. Ovaj službeni posjet održao se je u organizaciji ADDE studija, Lidnera i Kvadre.

Povodom održavanja 12. Dana Orisa koji se je od 20. do 21. listopada 2012. godine odvijao u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinki u Zagrebu, ADDE studio, Lidner i Kvadra organizirali su posjet grupe arhitekata s Kosova ovom regionalnom arhitektonskom događanju. U svrhu osnaživanja međunarodne poslovne suradnje, arhitektima je predstavljena i kolekcija proizvoda tvrtki organizatora, radi njihove potencijalne implementacije u arhitektonske projekte u Republici Kosovo.

Arhitekti su za vrijeme posjeta Zagrebu posjetili Muzej suvremene umjetnosti, Kuću za ljude i umjetnost - Laubu, izložbu Bogdana Bogdanovića u Gliptoteci, te Nacionalnu sveučilišnu biblioteku.

Zabilježili smo izrazito pozitivne reakcije gostujućih arhitekata, uspostavivši kvalitetne temelje za buduću poslovu suradnju.